Gizlilik politikası

İşbu Gizlilik Politikasının amacı web sitemizi ziyaret eden ziyaretçilerimizin bilgilerinin, hangi amaçlar için KSN Lojistik A.Ş. tarafından alındığı, kullanıldığı ve 6698 sayılı kanun kapsamında korunduğuna dair bilgileri içermektedir.

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz

Kişisel verileriniz , yürürlükteki mevzuata uygun şekilde sözlü, yazılı ve elektronik ortamda, iş ortaklarımızın hukuki ve ticari güvenliğinin sağlanması, ticari faaliyetlerin sürdürülmesi , 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddeleri kapsamında işlenmektedir.

Yorumlar

Ziyaretçiler sitede yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız.

Ortam

Görselleri web sitesine yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

İletişim formları

Çerezler

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfamızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, resimler, makaleler, vb.) içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir.

Analiz

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerindeki şartlara uygun olarak KSN Lojistik’in iş ortakları , tedarikçileri ve kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşlarıyla paylaşılabilecektir.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu sitede yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verinizi nereye gönderiyoruz

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.

İletişim bilgileriniz

6698 Sayılı Kanunun 11. maddesi kapsamında kişisel verilerinize ulaşmak için, gerekli kimlik bilgilerinizi, kullanmak istediğiniz hakkı, ve talebiniz konusunu anlatan detaylı açıklamanızı içeren Başvuru Formunu doldurup , bahsi geçen formda belirtilen adrese iadeli taahhütlü mektup kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.